Birds' Paradise
Mainstage - EDM

In het kleurrijke Birds’ Paradise vind je talloze bijzondere en vreemde vogels. Fladder wat in het rond en begeef je in hogere sferen met de DJ’s op de Mainstage van Emporium – The Zoo! Vergeet niet te genieten want de tijd vliegt!

Aquarium
Cross-Over

Nog nooit kwam je zo diep onder de zeespiegel zonder ook maar een klein beetje nat te worden! In de helderblauwe onderwaterwereld van het aquarium, maak je kennis met de meest exotische vissen, haaien én cross-over-muziek!

Safari
Hardstyle

De savanne is enorm divers! Leeuwen, giraffen, zebra’s en neushoorns leven in vrede naast elkaar, terwijl de olifanten in het rond stampen. Een betere plek voor de Hardstyle mainstage is er niet! Het kan er wel warm worden, dus loop af en toe langs de speciaal gecreëerde drinkplaats voor verkoeling.

Jungle Fever
Urban

In de jungle van Emporium The Zoo is niets wat het lijkt! Achter iedere boom schuilt een tropische verrassing. Luipaarden en gorilla’s maken hier de dienst uit. Slinger aan lianen langs de beste urban-artiesten van het moment. Blijf wel op de paden, zodat je niet op een slang gaat staan.

Polar Madness
RAW Hardstyle

Brrr… wat is het koud! Beuk jezelf warm tussen de pinguïns en ijsberen in de Polar Madness Area. Met de snoeiharde RAW Hardstyle op de koudste plek van Emporium The Zoo, moet dit zeker lukken.

Dolphinarium
Deep & Future House

Op de zomerse beats in het Dolphinarium van Emporium The Zoo vermaken de dolfijnen zich opperbest. Geniet op het strand van de spectaculaire dolfijnenshow! Even bijkomen? Pak dan je chill-momentje tussen de opdrogende walrussen.

Pandorium
Freestyle & Hardcore

De immer vrolijke Panda’s voeden zichzelf met BAMboe! Goed nieuws, want in het pandaverblijf gaat het los met de lekkerste Freestyle en Hardcore!

Kinderboerderij
Guilty Pleasures

Geniet van feestmuziek tussen de koeien en de geitjes! De kinderboerderij is de enige plek in de zoo waar je de dieren wél mag voeren. Stiekem toch best leuk!